header-waelpark.jpg

Waelpark

Kenmerkend voor Waelpark, dat in het zuiden wordt begrensd door de Naaldwijkseweg en zich tussen de Poelwatering en Dijckerwaal naar het noorden uitstrekt tot aan de Poelmolenweg is het groene karakter onder andere door de ecologische zone die dwars door het toekomstige woongebied zal lopen en onderdeel is van de Poelzone. In Waelpark zal een gevarieerd aanbod aan woningen in verschillende prijscategorieën worden gerealiseerd.

Waelpark wordt in fasen ontwikkeld. Het eerste project dat in ontwikkeling is, is Dijckerwaal. In het project Dijckerwaal realiseert ontwikkelaar ABB in totaal 143 woningen in verschillende fasen.
Ontwikkelaar VORM start in de loop van 2017 met de ontwikkeling van Vlindertuin, een project dat 250 nieuwe koop- en huurwoningen omvat. Daaronder bevinden zich betaalbare eengezinswoningen, royale twee-onder-één kapwoningen en vrije sector huurwoningen.
Voor Rijnvaart is een bestemmingsplan in de maak. Hier komen eengezinswoningen in verschillende prijsklassen en typen en appartementen van maximaal vier bouwlagen. Langs de Rijnvaartweg is een luxe drielaags woongebouw voorzien van circa 40 appartementen met ondersteunende voorzieningen rond een mediterrane privé-binnentuin.

Kijk bij Actueel aanbod kavels voor het aanbod vrije kavels.

 • Hou mij op de hoogte

  Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

  Interesse in kavels?
 • Actueel
  aanbod
  kavels

  Lees meer
 • Gelegen tussen Naaldwijkseweg en Poelmolenweg